skip to Main Content
PROMIGO Tradicija i kvaliteta od 1994.
hren
Priprema Tople čokolade

Priprema tople čokolade

TOPLA ČOKOLADA stvorena je kako bi zadovoljila i najistančanija nepca pravih ljubitelja čokolade. Poznata i kao „piće bogova“ zasigurno će uljepšati Vaša pospana jutra i hladne večeri. Bogat i puni okus mliječne, tamne ili bijele čokolade te gusta i kremasta tekstura osvojit će Vas na prvi gutljaj.

PRIPREMA TOPLE ČOKOLADE

Priprema: (25 g) praha otopiti u (125 ml) mlijeka i zagrijati do željene gustoće.
Priprema s espresso aparatom: (25 g) praha umiješajte u šalicu toplog mlijeka (125 ml) i zagrijte parom na espresso aparatu do željene gustoće.
Priprema na štednjaku: dodajte (25 g) praha u posudu i miješajući prelijte sa (125 ml) toplog mlijeka. Uz miješanje zagrijavajte do vrenja dok se smjesa ne zgusne. Za gušći napitak produžite vrijeme kuhanja, a za rjeđi dodajte mlijeko.
Priprema u mikrovalnoj: U šalicu primjerenu za korištenje u mikrovalnoj pećnici rastopite (25 g) praha s (125 ml) mlijeka. Kuhajte na otprilike 750W ili postavci za tople napitke. Vrijeme kuhanja je 45-60 sec. Provjerite gustoću, te ako je potrebno kuhajte još 10-15 sec. Pripremate li više šalica istovremeno, produljite vrijeme kuhanja 15 sec. po šalici i do željene gustoće.

Oprez – vruć napitak. Ostavite min. 1 minutu prije konzumacije.

Back To Top