skip to Main Content
PROMIGO Quality and tradition since 1994
hren
NOVI ASORTIMAN PROIZVODA – WHEY PROTEINI

NOVI ASORTIMAN PROIZVODA – WHEY PROTEINI

  • News

Među najpopularnijim odlukama je briga o zdravlju, kondiciji i izgledu. Kada povećavate tjelesnu aktivnost, ne zaboravite je poduprijeti visokoproteinskom dijetom jer tijelo treba više proteina tijekom povećane aktivnosti. Za one koji u novoj godini planiraju početi redovito vježbati ili pojačati intenzitet treninga, PROMIGO nudi nove proizvode bogate proteinima – INSTANT PROTEINI SIRUTKE U PRAHU (ili poznatije: WHEY PROTEIN).

Ovaj 100% prirodni protein sirutke u prahu je specijalno razvijen za sportaše i rekreativce. Koristi se kao dodatak prehrani ili zamjena za obrok tijekom intenzivnih sportskih treninga. Sadrži visok sadržaj proteina i probavne enzime (laktazu, alfa amilazu, neutralnu proteazu, lipazu, celulazu) za bolju probavu. Lagano zaslađeno sukralozom, bez dodanih šećera.

Udio bjelančevina: od 75 – 80 g na 100 g praha (ovisno o okusu)

Odaberite najdraži iz široke palete okusa i uživajte u ukusnom napitku u bilo kojem trenutku, bilo da ste na putu, u teretani ili se samo odmarate kod kuće nakon napornog treninga.

10 standardnih okusa: Natural, Čokolada, Čokolada i lješnjak, Čokolada i kokos, Vanilija, Cappuccino, Slana karamela, Jagoda, Cookies & Cream, Cimet.

Ostali okusi dostupni na zahtjev te u obliku privatnih robnih marki (Private Label)

Kontaktirajte nas za više informacija: promigo@promigo.eu

UPUTE ZA PRIPREMU: Ulijte 250 ml vode ili obranog mlijeka u shaker. Dodajte 30 grama praha i dobro protresite.

 

 

Back To Top