skip to Main Content
PROMIGO Tradicija i kvaliteta od 1994.
hren

Tvrtka PROMIGO D.O.O., Kutina, Poslovna zona I., br.10, upisana u sudski registar Trgovačkog suda u Sisku pod matičnim brojem (MBS) 080368575 , OIB 11121757669, prikuplja i obrađuje osobne podatke kao voditelj obrade osobnih podataka u svrhu pružanja informacija o našim proizvodima i uslugama te ostvarivanja poslovne suradnje.

Prikupljanje i obrada Vaših osobnih podataka nužan je uvjet za poduzimanje radnji na Vaš zahtjev prije sklapanja ugovora te u svrhu ispunjenja ugovora. U slučaju nepružanja traženih osobnih podataka, nećemo Vam moći odgovoriti na upit te dati željene informacije niti ostvariti daljnji poslovni odnos.

Osobni podaci koristit će se samo u gore navedenu zakonitu svrhu i neće se čuvati u obliku koji omogućuje Vašu identifikaciju dulje nego što je potrebno za ostvarenje svrhe obrade zbog koje se osobni podaci prikupljaju i obrađuju.

Kao ispitanik imate pravo od tvrtke PROMIGO D.O.O. u svakom trenutku zatražiti pristup osobnim podacima i ispravak ili brisanje osobnih podataka, ograničavanje obrade koja se odnosi na Vaše osobne podatke, kao i pravo na ulaganje prigovora na obradu te na prenosivost podataka. Također imate pravo podnijeti prigovor na obradu svojih osobnih podataka nadzornom tijelu.

Za sva daljnja pitanja o obradi Vaših osobnih podataka, obratite nam se na broj telefona 044 625 959 ili e-mail adresu promigo@promigo.hr

Back To Top